Dobrodošli na

BIGAUTO POLOVNA VOZILA

Ako ste se odlučili na kupovinu novog vozila iz naše auto kuće niste pogrešili. Auto kuća Bigauto d.o.o. nudi Vam široki spektar vozila vrhunskog kvaliteta i savršenog dizajna.

Već 20 godina održali smo se na tržištu uvoza polovnih vozila uz izrazitu konkurenciju, ali zato svojim imenom i kvalitetom usluge garantujemo uspešnu saradnju i zadovoljstvo kupaca.

U nastojanju postizanja trajnog partnerstva sa našim klijentima, poslovanja, te kvalitetu naše usluge, sa zadovoljstvom priželjkujemo i svakog budućeg klijenta koji želi osećati zadovoljstvo i sigurnost pri svakom kontaktu s našim preduzećem.

Namera nam je ponuditi kvalitetne i očuvane automobile po pristupačnoj ceni.

Ukoliko u našoj trenutnoj ponudi vozila ne nalazite vozilo koje odgovara Vašim željama i potrebama, nudimo Vam mogućnost narudžbine.

Dođite i uverite se.

SVE MARKE

Trudimo se da u našoj ponudi imamo sve marke vozila, i da su prethodno održavana prema propozicijama proizvođača

PODRŠKA

U saradnji sa najpouzdanijim servisima u gradu, u mogucnosti smo da Vam obezbedimo najbolje uslove za održavanje Vašeg vozila.

Garancija

U skladu sa zakonskim regulativom, a u cilju zaštite naših i Vaših prava, dajemo određenu garanciju na vozilo koje kupite od nas.

Kvalitet

Prilikom nabavke vozila usredsređeni smo isključivo na kvalitet. Ispred težnje za profitom, nam je sigurnost i bezbednost naših kupaca.