PEUGEOT 1007 1.4 HDI
Cena
3.200 €

Cars slider block

Osnovne informacije

Mogućnost kupovine vozila preko kredita BEZ KAMATE u saradnji sa Credit Agricol bankom.

PRIMER KREDITA ZA KONKRETNO VOZILO SA ROKOM OTPLATE OD 36 meseci.
UČEŠĆE 30% =960 EUR
KREDITNI IZNOS 2240 EUR
IZNOS MESEČNE RATE 62 EUR

Moguća je kupovina vozila i bez učešća,također u Credit Agricole banci,ali sa određenom kamatom.

Naša preporuka jeste Credit Agricole banka,ali sva vozila iz naše ponude je moguće kupiti podizanjem kredita kod svih banaka koje posluju u Srbij,tako da je konačan izbor banke i uslova kreditiranja isključivo stvar Vaše odluke.

Cena vozila je na ime kupca sa carinom, porezom i homologacijom, od troskova ostaje samo registracija,koju također možemo obaviti umesto vas(ako ste sa područja Beograda),bez odlaska u MUP. Za kupce iz unutrašnjosti,po potrebi obezbedjujemo probne tablice u najkraćem mogućem roku.

Odlicno stanje kompletnog vozila, odlicno očuvan enterijer i exterijer, potpuno mehanički ispravan, originalna kilometraža, mogucnost svake provere.

Mogucnost detaljnog pregleda vozila pre kupovine kod nas ili u servisu po Vašem izboru, Vise opcija plaćanja, gotovinsko, virmansko, lizing, kredit preko banaka...

Sva vozila iz naše ponude su uvezena ne oštećena,nisu nikada bila havarisana,moguće su samo sitne popravke na karoseriji u prethodnom periodu.

Napomena

!!! VAŽNA NAPOMENA !!!

POŠTOVANI KUPCI ! U POSLEDNJIH PAR GODINA DO NAS SVE ČEŠĆE DOLAZE INFORMACIJE DA SE NEKI NESAVESNI PRODAVCI VOZILA PA ČAK I AUTO PLACEVI PRILIKOM PRODAJE SVOJIH VOZILA POZIVAJU NA POSLOVNU SARADNJU SA NAMA,ČIME OBMANJUJU KUPCE I ZLOUPOTREBLJAVAJU NAŠE IME I DOBRU POSLOVNU REPUTACIJU.

IZ TOG RAZLOGA U KRATKO DA VAS OBAVESTIMO: BIGAUTO DOO JE MALA PORODIČNA FIRMA KOJA JE OD PRVOG DANA U 100 % PRIVATNOM VLASNIŠTVU,ČIJA STRUKTURA VLASNIŠTVA SE NIKADA NIJE MENJALA,KAO NI POSLOVNO IME, ADRESA SEDIŠTA FIRME I PRODAJNOG MESTA.

NEMAMO NIKAKVU POSLOVNU SARADNJU SA BILO KOJIM PRIVREDNIM SUBJEKTIMA,NITI FIZIČKIM LICIMA KOJA SE BAVE PRODAJOM VOZILA. ODGOVORNO STOJIMO IZA SVIH VOZILA KOJE KUPITE ISKLJUČIVO NA NAŠEM JEDINOM PRODAJNOM MESTU NA ADRESI BULEVAR JNA 151.

U KOLIKO VAM NEKO PONUDI NEKO VOZILO NA NEKOM DRUGOM MESTU,I PRITOM SE POZOVE NA NAS,BUDITE SIGURNI DA JE U PITANJU OBMANA,U ŠTO SE MOŽETE UVERITI I SAMI U KOLIKO ZATRAŽITE OD PRODAVCA KOMPLETNU DOKUMENTACIJU VOZILA NA UVID.

BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE U KOLIKO SE NAĐETE U TAKVOJ SITUACIJI,KAKO BI ZAJEDNIČKI RASKRINKALI OBMANJIVAČA I EVENTUALNOI PREDUZELI ODREĐENE PRAVNE RADNJE!

S poštovanjem!
Vaš Bigauto !

Preporučena vozila

Opis

MarkaPeugeot
Model1007
Godina proizvodnje
2008
Menjač
Manuelni 5 brzina
Motor
Euro 4
Gorivo
Dizel
Snaga
50 kW / 68 KS
Zapremina motora
1398 cm3
Klima
Automatska klima
Karoserija
Hečbek
Pogon
Prednji
Boja
Crna
Boja enterijera
Crna
Materijal enterijera
Štof
Strana volana
Levi volan
Broj sedišta
4 sedišta
Broj vrata
4/5 vrata

Kreditni kalkulator

Podeli