MERCEDES BENZ B 180 CDI
Cena
9.600 €

Cars slider block

Osnovne informacije

Automobil u odličnom stanju,redovno održavan.

Dozvoljen svaki vid provere vozila,kod vaseg majstora ili u ovlaštenom servisu.

Napomena

!!! VAŽNA NAPOMENA !!!

POŠTOVANI KUPCI ! U POSLEDNJIH PAR GODINA DO NAS SVE ČEŠĆE DOLAZE INFORMACIJE DA SE NEKI NESAVESNI PRODAVCI VOZILA PA ČAK I AUTO PLACEVI PRILIKOM PRODAJE SVOJIH VOZILA POZIVAJU NA POSLOVNU SARADNJU SA NAMA,ČIME OBMANJUJU KUPCE I ZLOUPOTREBLJAVAJU NAŠE IME I DOBRU POSLOVNU REPUTACIJU.

IZ TOG RAZLOGA U KRATKO DA VAS OBAVESTIMO: BIGAUTO DOO JE MALA PORODIČNA FIRMA KOJA JE OD PRVOG DANA U 100 % PRIVATNOM VLASNIŠTVU,ČIJA STRUKTURA VLASNIŠTVA SE NIKADA NIJE MENJALA,KAO NI POSLOVNO IME, ADRESA SEDIŠTA FIRME I PRODAJNOG MESTA.

NEMAMO NIKAKVU POSLOVNU SARADNJU SA BILO KOJIM PRIVREDNIM SUBJEKTIMA,NITI FIZIČKIM LICIMA KOJA SE BAVE PRODAJOM VOZILA. ODGOVORNO STOJIMO IZA SVIH VOZILA KOJE KUPITE ISKLJUČIVO NA NAŠEM JEDINOM PRODAJNOM MESTU NA ADRESI BULEVAR JNA 151.

U KOLIKO VAM NEKO PONUDI NEKO VOZILO NA NEKOM DRUGOM MESTU,I PRITOM SE POZOVE NA NAS,BUDITE SIGURNI DA JE U PITANJU OBMANA,U ŠTO SE MOŽETE UVERITI I SAMI U KOLIKO ZATRAŽITE OD PRODAVCA KOMPLETNU DOKUMENTACIJU VOZILA NA UVID.

BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE U KOLIKO SE NAĐETE U TAKVOJ SITUACIJI,KAKO BI ZAJEDNIČKI RASKRINKALI OBMANJIVAČA I EVENTUALNOI PREDUZELI ODREĐENE PRAVNE RADNJE!

S poštovanjem!
Vaš Bigauto !

Preporučena vozila

Opis

MarkaMercedes Benz
ModelB 180
Godina proizvodnje
2014
Menjač
Manuelni 5 brzina
Motor
Euro 5
Gorivo
Dizel
Snaga
80 kW / 109 KS
Zapremina motora
1461 cm3
Klima
Manuelna klima
Karoserija
Monovolumen (MiniVan)
Pogon
Prednji
Boja
Siva
Boja enterijera
Crna
Materijal enterijera
Štof
Strana volana
Levi volan
Broj sedišta
5 sedišta
Broj vrata
4/5 vrata

Kreditni kalkulator

Podeli